[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Publieke Buitenruimte

[/vc_column_text][vc_column_text]Van Kessel werkt sinds haar oprichting samen met Gemeenten ,waterschappen, provincie’s Rijkswaterstaat en overige (semie) overheidsinstanties.
Uitgangspunt is samen werken en wederzijds begrip tonen voor elkaars belangen. Dit leid uiteindelijk tot het slagen van een project of het nu groot of klein is dat maakt niet uit.

Waar zijn we goed in? Het ontzorgen van de opdrachtgever door vooral goed te luisteren naar de vraag en oplossingsgericht te denken dat klinkt logisch maar is best ingewikkeld.

In de publieke buitenruimten spelen veel factoren een rol . een belangrijke hiervan is de betrokkenheid van de om & aan wonenden van een project Wij realiseren ons terdege dat de overlast die veroorzaakt te allen tijde moet worden beperkt en de snelheid en aanpak van de werkzaamheden in goed overleg vooraf moeten bepaald. Een voordeel hierbij is dat van Kessel reeds jaren ervaring heeft met ingewikkelde klussen waarbij het “acteren op de millimeter” zeker geen onbekende is.

Wij gaan graag in gesprek met u over uw project en wat we kunnen betekenen.
In de kolom certificeringen en verklaringen vind u een aantal voorbeelden van afgeronde projecten met daarbij een tevredenheidsverklaring.
Hieronder vind u wat fotos van reeds gerealiseerde projecten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_small_photos number=”100″ autoslide=”7000″ loop=”true” category=”publieke-buitenruimte”][/vc_column][/vc_row]