Conrad Versteegh 12 ½ jaar in dienst

Op 1 maart jl. was onze medewerker Conrad Versteegh 12 ½ jaar in dienst bij ons en dit heugelijke feit hebben we met zijn familie en het personeel gevierd bij een Wokrestaurant in Wadenoijen.

 

Conrad is van oorsprong elektricien en is toevallig in het stratenmakersvak gerold en heeft hiervoor zijn diploma’s gehaald. Uiteindelijk vindt hij dit werk nog wel het allerleukst, omdat het veel afwisselender is. De ene keer werk je in het riool en het volgende moment, ben je een mooi straatwerk aan het leggen. Daarnaast kan hij toch nog regelmatig zijn oude beroep uitoefenen, omdat tijdens het werk ook nog elektrotechnische werkzaamheden aan de orde komen, zoals lichtmasten aansluiten of storingen op bedrijfsterreinen verhelpen. Met recht een allround medewerker dus.

Tijdens zijn werk maakt hij ook geregeld memorabele momenten mee, zoals die ene keer dat hij met zijn collega rioolwerkzaamheden aan het verrichten was bij Fort Asperen. Daarbij moest een oude septic-tank worden leeggezogen met behulp van een giertank. De slang van de giertank schoot los en beide mannen zaten van top tot teen onder de troep. Daarna zijn ze in alleen hun ondergoed met de bus naar huis gereden. Hier kunnen ze jaren later nog smakelijk om lachen.

Conrad heeft als hobby karten en gaat dan ook regelmatig met zijn zwager een rondje scheuren, waarbij de snelste baantijden vaak op zijn naam gezet kunnen worden. Daarnaast is hij ook vaak met zijn dochters op pad.

 

Hij kijkt uit naar de volgende 12 ½ jaar om dan zijn 25-jarig jubileum te vieren.

Conrad Versteegh
Conrad Versteegh